‘Renders tonen Samsung Galaxy Z Fold 3 met S Pen en Galaxy Z Flip 3’

Mike Peek
25 juni 2021, 9:05
2 min leestijd
‘Renders tonen Samsung Galaxy Z Fold 3 met S Pen en Galaxy Z Flip 3’

Een bekende lekker heeft renders van de Samsung Galaxy Z Fold 3 en Galaxy Z Flip 3 online gezet. Het lijkt te gaan om officiële persafbeeldingen, die een goed beeld geven van beide vouwtelefoons.

Lees verder na de advertentie.

‘Samsung Galaxy Z Fold 3 en Z Flip 3 te zien op renders’

De betrouwbare lekker Evan Blass heeft officiële renders van de Samsung Galaxy Z Fold 3 en Galaxy Z Flip 3 gedeeld. De foto’s komen grotendeels overeen met eerdere geruchten, maar laten toch ook iets opvallends zien.

We gingen er lange tijd vanuit dat de Galaxy Z Fold 3 een frontcamera onder het scherm zou krijgen. Met zo’n camera zit er geen gaatje meer in het display, zodat je zonder ‘obstakels’ kunt genieten van bijvoorbeeld je favoriete film of serie.

Wie goed naar de foto’s kijkt, ziet echter gewoon een lens zitten. Wellicht tonen de renders hoe de camera eruitziet als hij in gebruik is en door het scherm heen ‘schijnt’. We vermoeden echter dat Samsung op een officiële foto zou willen pochen met de onzichtbare lens. Misschien vindt het bedrijf de techniek nog niet goed genoeg voor een camera onder het display.

Renders Samsung Galaxy Z Fold 3

Wel lijken de foto’s van Blass te bevestigen dat de Galaxy Z Fold 3 ondersteuning krijgt voor de S Pen. We kennen de stylus vooral van de Samsung Galaxy Note-serie. Je kunt het slimme pennetje ook gebruiken op de Samsung Galaxy S21 Ultra.

De render van de Samsung Galaxy Z Flip 3 toont minder verrassingen. Deze opvolger van de Samsung Galaxy Z Flip krijgt een groter schermpje aan de buitenkant. Dat maakt het makkelijker om je notificaties te checken. Er zitten wederom twee camera’s op het toestel. Hopelijk zijn die flink verbeterd. Zoals je in onze review van de eerste Galaxy Z Flip kunt lezen, waren we niet erg onder de indruk van de kwaliteit van de foto’s.

Dit weten we al over Samsungs nieuwe vouwtelefoons

We denken al best veel te weten over Samsungs nieuwe vouwtelefoons. Zo zou de Galaxy Z Fold 3 goedkoper worden dan zijn voorganger. Mogelijk heeft de Galaxy Z Flip 3 een 120Hz-scherm, wat zorgt voor soepele beelden. De release van zowel de Samsung Galaxy Z Fold 3 als de Flip 3 zou op 27 augustus zijn.

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws over nieuwe producten van Samsung? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en download de gratis Android Planet-app. Vergeet ons ook niet te volgen op Facebook en Instagram.

Lees het laatste nieuws over Samsung:

Bronnen afbeeldingen: 9to5Google, Evan Blass
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Z Fold 3
Samsung Galaxy Z Fold 3

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu