Reservebatterij van Seidio geeft 15% meer energie

seidio-g1-batteryDe batterij van de T-Mobile G1 is één van z’n zwakste punten. Maar gelukkig is de batterij verwisselbaar en kun je met deze extra batterij in een paar seconden zorgen dat je weer een volle batterij hebt. Accessoiremaker Seidio maakt een batterij die in de G1 past en een 15% langere batterijduur biedt dan de standaardbatterij: de batterijcapaciteit is geen 1000mAh maar 1400mAh. De afmetingen zijn hetzelfde, zodat je geen extra batterijklepje nodig hebt waardoor het toestel dikker wordt. De Seidio Extended G1 Battery kost $43 en dat is wat aan de dure kant voor de doorsnee gebruiker.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De Extended G1 Battery geeft ongeveer een uur extra spreektijd. Misschien geen doorslaggevende reden om er eentje te kopen, maar als je deze als reservebatterij achter de hand houdt kun je ruim tweemaal zo lang praten.

Via: Seidio

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.