Review-update: hardware, camera en prestaties van de HTC Hero
Redactie

htc herohtc heroGisteren hebben we de laatste, nog ontbrekende informatie toegevoegd aan ons review van de HTC Hero. De review is nu compleet en omvat software, hardware, verpakking, prestaties en alle andere zaken die je van de HTC Hero zou willen weten. De conclusie was eigenlijk al in de korte versie van het review te lezen: dit is een uitstekende telefoon, die de vergelijking met de Apple iPhone prima aankan. Wel is het zo, dat de prestaties niet zoveel verschillen van de G1. De aanpassingen van HTC hebben Android wel fraaier, maar niet sneller gemaakt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Als je de keuze moet maken tussen de HTC Magic en de HTC Hero, dan is wat ons betreft de keuze duidelijk. De HTC Magic maakt eigenlijk maar een goedkope, plastic indruk terwijl de HTC Hero veel meer klasse uitstraalt, met een strakker uiterlijk, een veel betere camera en een gebruiksvriendelijke HTC Sense-interface.

HTC Hero

Een ander argument is misschien nog wel overtuigender: het is géén ‘Google Experience’-telefoon. Dat heeft als voordeel, dat je niet voor alle activiteiten vastzit aan de diensten van Google, maar gewoon de beschikking krijgt over Exchange-ondersteuning, software om je Office-documenten te lezen en synchronisatiesoftware om je Outlook-contacten over te zetten. HTC heeft een prima klus geleverd met de HTC Sense-interface. De 3,5 mm headset-aansluiting en het feit dat dit toestel niet exclusief via één operator te koop is maar gewoon los of met elk gewenst abonnement verkrijgbaar is, maken de HTC Hero de beste Android-telefoon die tot nu toe op de markt is gebracht.

Lees ons review: Review: HTC Hero in Nederland

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.