Reviews Android Market webversie kunnen nu gesorteerd worden

Redactie
11 oktober 2011, 15:33
1 min leestijd
Reviews Android Market webversie kunnen nu gesorteerd worden
Reviews Android Market webversie kunnen nu gesorteerd worden

Hoewel er niet al te veel aan te merken is op de webversie van de Android Market, was de manier waarop reviews van gebruikers tot nu toe werden weergegeven niet bepaald handig. Hiervoor gebruikte Google een like/dislike systeem waarbij de populairste reviews bovenaan stonden. Het nadeel is dan na een grote update reviews over de oude versie dan nog steeds bovenaan blijven staan. Nu heeft Google dan ook de mogelijkheid toegevoegd om gebruikersreviews te sorteren op wanneer ze zijn toegevoegd.

Google heeft een hele tijd geëxperimenteerd met het rangschikken van gebruikersreview met het like/dislike-systeem. Zo was de functionaliteit dan weer wel en dan weer niet beschikbaar op Android-telefoons. Gelukkig heeft Google het inzicht om de gebruikers wat meer keuze te geven. Naast verschijningsdatum zijn reviews ook te rangschikken op nuttigheid en beoordeling.

Lees verder na de advertentie.

Veel mensen maken gebruik van de reviews in hun keuze of ze een bepaalde app wel of niet willen downloaden. De toevoeging om zelf deze reviews te sorteren komt hier dan goed van pas. Deze toevoeging is (helaas) alleen maar te gebruiken in de webversie van de Android Market en niet op de telefoon.

Reviews rangschikken in de Android Market
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu