RhoMobile verloot $10.000 voor beste applicatie

rhomobileRhoMobile heeft een prijs van $10.000 uitgeloofd voor degene die het beste gebruikmaakt van Rhodes, een ontwikkeltool waarmee je in één moeite applicaties voor Android, iPhone en dergelijke kunt maken. De wedstrijd heeft de naam RhoMobile Mobile Application Developer’s Challenge gekregen en is bedoeld om de bekendheid van Rhodes te vergroten.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Je kunt de applicaties schrijven in HTML, waarna ze worden geconverteerd naar verschillende platformen. Dat scheelt tijd en moeite. Om mee te kunnen doen moet je applicatie op minstens twee mobiele platformen werken en gebruik maken van een native eigenschap, zoals de telefooncamera of de GPS-ontvanger.

Behalve de prijs van $10.000 kun je ook andere prijzen winnen. Je moet je voor 15 april aanmelden voor de wedstrijd en hebt tot 24 mei de tijd om je inzending in te sturen.

Meer info: RhoMobile
Via: Androinica

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.