Robin Mobile komt met onbeperkte 4G-bundels

Redactie
4 maart 2015, 17:02
1 min leestijd
Robin Mobile komt met onbeperkte 4G-bundels

De virtuele provider Robin Mobile heeft bekendgemaakt dat 4G-ondersteuning binnenkort voor klanten beschikbaar is, waarmee zij met snellere snelheden kunnen downloaden en uploaden.

Lees verder na de advertentie.

Dat maakt Robin Mobile bekend op zijn website. De 4G-bundels blijven onbeperkt toegang geven tot data. De snelheid wordt per bundel ingesteld, waarmee de duurste bundel de snelste snelheid heeft. Ook bieden de bundels onbeperkt bellen en sms’en.

Op dit moment biedt Robin Mobile drie bundels aan:  0,8Mb/s (Gewoon Snel), 2,0Mb/s (Heel Snel) en 8,2Mb/s (Super Snel) voor respectievelijk  29,95, 39,95 en 49,95 per maand. Het is onduidelijk of de prijzen voor de Robin Mobile 4G-bundels worden gebaseerd op de huidige prijzen. De provider zegt later met definitieve prijzen te komen.

Naast Robin Mobile 4G-bundels ook roaming

De virtuele provider, die gebruikmaakt van het netwerk van KPN, gaat de nieuwe 4G-bundels vóór 30  juni beschikbaar maken. Vanaf die periode is het ook mogelijk om van dataroaming in het buitenland gebruik te maken. Het is momenteel met Robin Mobile niet mogelijk om in het buitenland te internetten.

Daarnaast biedt Robin Mobile klanten de mogelijkheid om andere klanten voor de provider te regelen, wat 20 euro per persoon oplevert. In de uitgebreide Robin Mobile review op zusterwebsite Smartphone.nl  kun je ons oordeel lezen over de provider, die erg positief was.

Bron: Robin Mobile
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu