De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Robin Mobile komt met nieuwe ‘onbeperkte’ abonnementen

Jarno Stinissen
11 januari 2016, 12:33
2 min leestijd

Nieuw abonnementen, een verhoging van de downloadsnelheid en cadeautjes. Provider  Robin Mobile  is druk bezig om 2016 goed te beginnen.

Lees verder na de advertentie.

Robin Mobile abonnementen

Robin Mobile ziet zichzelf als de Robin Hood van de telecommarkt  en biedt klanten onbeperkt bellen en sms’en. Het verschil tussen de abonnementen wordt gemaakt door de maximale internetsnelheden waarover je de beschikking  krijgt. Nieuw zijn de Robin Mobile abonnementen  Robin Entree en Robin Klein Zakelijk.

Robin Entree wordt geïntroduceerd voor consumenten die niet te veel willen betalen voor hun abonnement. Behalve onbeperkt internet en sms’en kun je van internet met een maximale snelheid van 64 Kbit/s gebruikmaken. Eigenlijk te traag om over het web te surfen, maar snel genoeg voor bijvoorbeeld WhatsApp of het sturen van tweets. Voor dit abonnement betaal je 14,95 euro per maand. Daarnaast komt de provider met Robin Klein Zakelijk, een kleinere variant van het eerder gelanceerde Zakelijk-abonnement. Voor 29,95 euro per maand (exclusief btw) beschik je over internetsnelheden van maximaal 1,0 Mbit/s en kun je onbeperkt bellen en sms’en.

Check hier de review van Robin Mobile op Smartphone.nl

Sneller internet

Verder zijn de  bestaande Robin Mobile abonnementen Robin Junior (19,95 euro per maand) en Robin Gewoon Snel (29,95 euro) aangepast. Eerstgenoemde krijgt een hogere internetsnelheid van 400 Kbit/s in plaats van 64 Kbit/s.  Heb je een Robin Gewoon Snel-abonnement, dan wordt de downloadsnelheid verhoogd naar 1 Mbit/s.

robin mobile abonnementen

De provider stopt met het aanbieden van Robin Heel Snel. Huidige abonnees worden gecompenseerd met een update naar Robin Super Snel met internetsnelheden van 8,2 Mbit/s  (in plaats van 2 Mbit/s). Zij blijven 39,95 euro per maand betalen. Het Robin Super Snel-abonnement wordt namelijk met vijf euro in prijs verlaagd.

Trouwe abonnees beloond

Vanaf volgende maand  hanteert Robin Mobile nieuwe internationale tarieven. Je belt nu voor 9 cent per minuut naar  België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Polen, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Canada en de VS. Bellen naar Turkije of Marokko kost 19 cent per minuut.

Om dit te delen met vaste Robin Mobile-klanten krijgen zij een leuk extraatje van de provider. Abonnees krijgen per maand gratis 100MB om binnen de EU mobiel te internetten, 100 gratis belminuten of sms’jes om binnen de EU te bellen of sms’en en 100 gratis belminuten om vanuit Nederland naar 50 andere landen te bellen. Lees hier meer over de producten van Robin Mobile.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu