De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Robin Zakelijk: betaalbaar onbeperkt abonnement voor zakelijke gebruikers

Redactie
12 februari 2014, 15:30
2 min leestijd
Robin Zakelijk: betaalbaar onbeperkt abonnement voor zakelijke gebruikers
Robin Zakelijk

De protestprovider Robin Mobile, die enkel gebruikmaakt van abonnementen met onbeperkt bellen, sms’en en internetten, heeft nu ook als eerste provider in Nederland een onbeperkt aanbod voor de zakelijke gebruiker: Robin Zakelijk. Het abonnement geeft ondernemers de mogelijkheid on onbeperkt te bellen, sms’en en internetten over het 3G-netwerk van KPN met een datasnelheid van 3,6Mbps. De prijs? 39,95 euro per maand.

Daarnaast biedt Robin Zakelijk een handige overstap van je huidige consumentenabonnement, gratis nummerbehoud en tot 40 aansluitingen per bankrekeningnummer. Daarnaast zijn er specifieke facturen voor ondernemers beschikbaar: handig voor je accountant.

Lees verder na de advertentie.

Robin Zakelijk: de voordelen

“Met dit product richt de provider zich op zelfstandige ondernemers en kleine ondernemingen die zekerheid willen over de maandelijkse kosten, niet vast willen zitten aan een abonnement en onbeperkt mobiel willen kunnen telefoneren, SMS`en en internetten zonder het risico over een bundel te gaan”, aldus Robin Mobile.

robin zakelijk

Daarnaast lanceert Robin Mobile een aantal nieuwe features: het on hold zetten van een mobiel nummer voor een bepaalde periode, “drastische verlaging” van de internationale bel- en SMS-tarieven en de mogelijkheid om extra tegoed voor gebruik in het buitenland aan te laten vullen door zowel de werkgever als werknemer. Altijd handig. “Zo komt de werkgever niet ineens voor onverwachte kosten te staan als de werknemer zijn telefoon meeneemt naar het buitenland”, meldt Robin Mobile.

Robin Zakelijk is nu beschikbaar voor 39,95 euro per maand.

Geen zakelijke gebruiker?

Robin Mobile heeft ook abonnementen voor consumenten. Deze bieden ook onbeperkt bellen, sms’en en internetten, met verschillende datasnelheden. Hieronder staan de drie beschikbare abonnementen.

Robin Mobile TV commercial

Meer over Robin Mobile

Lees ook onze Robin Mobile review, waar we de abonnementen van de protestprovider voor enkele weken gebruiken.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu