Robot speelt Angry Birds, Angry Birds Rio gaat beachvolleyballen
Redactie

robot angry birdsOnder het motto “Every robot still requires experts” heeft OptoFidelity een video gemaakt waarin ze laten zien hoe een robot een spelletje Angry Birds speelt. Het Finse bedrijf heeft hiervoor een robot ontwikkeld. Erg nuttig is het misschien niet, maar zoals een commentator opmerkt: dit is een stuk onschuldiger, dan robots die momenteel in oorlogssituaties worden ingezet. Voor de echte fans is er ook nog gamenieuws: Rovio Mobile heeft een teaser uitgebracht voor de volgende update van Angry Birds Rio.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Volgens de trailer krijgt de volgende versie de titel ‘Beach Volleyball’ en kan elk moment beschikbaar komen. Angry Birds Rio is ontstaan uit een samenwerking van Rovio Mobile en 20th Century Fox. De game kwam in maart beschikbaar en was meteen een succes.

Via: TUAW (robot)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.