Rock Smartphone Watch: Android-horloge waarmee je kunt bellen

Redactie
28 april 2012, 15:36
1 min leestijd
Rock Smartphone Watch: Android-horloge waarmee je kunt bellen
rock-horloge-android

Een smartphone die de tijd kan aangeven heb je al. Maar een horloge? Als een horloge niet meer dan de tijd aangeeft, voegt het niet zoveel toe. Daarom biedt de Rock Smartphone Watch iets meer: je kunt er ook mee bellen. Handig voor die extra simkaart of om toch bereikbaar te zijn als de batterij van je Android-toestel leeg is. Je kunt met de Rock ook berichten ontvangen en aflezen op het 2-inch touchscreen.

Foto’s en video’s kijken is ook mogelijk en je kunt ze met de ingebouwde 2-megapixelcamera zelfs maken met de Rock. En mocht je wat informatie willen opzoeken, dan zit er ook een miniatuur-webbrowser in om te kunnen internetten. Dankzij Bluetooth kun je telefoneren, zonder dat je voor gek staat met een horloge aan je oor.

Lees verder na de advertentie.

rock-smartphone-watch

Technisch gezien moet je niet teveel verwachten. De Rock draait op Android 2.2 en heeft 262 MB intern geheugen. Je kunt dit uitbreiden naar 8 GB met een geheugenkaartje, die je gratis bij het horloge krijgt. De batterij van 800 mAh gaat lang genoeg mee om niet elke dag te hoeven bijladen. Apps installeren is volgens de makers ook mogelijk, al is het de vraag hoeveel apps compatibel zijn met het kleine (landscape)-scherm.

De Rock Smartphone Watch kost €165,06 bij Chinavasion.

rock-horloge
Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu