Rode Nexus 5 opnieuw uitgelekt in verschillende foto’s

Redactie
28 januari 2014, 7:43
1 min leestijd
Rode Nexus 5

Het lijkt er steeds meer op dat Google een rode Nexus 5 wil gaan uitbrengen. Dat blijkt uit nieuwe uitgelekte foto’s van de verpakking van de Nexus 5. Die verpakking laat een rode Nexus 5 zien, waarbij de zijkanten en de speakergrill ook van de knalrode kleur zijn voorzien.

En dat is vreemd, want de witte versie van Googles smartphone heeft geen witte zijkanten, maar gewoon zwarte zijkanten. Ook valt het op dat de IMEI-nummers op de verpakkingen naar een oud Samsung-toestel verwijzen. Dat doen echter alle imei-nummers op de foto, dus mogelijk is het een drukfout of een foute verpakking. Of het is een hoax.

We weten niet zeker of het een hoax is of dat Google daadwerkelijk een rode Nexus 5 wil lanceren. Als Google daadwerkelijk een rode versie van zijn smartphone wil uitbrengen, lijkt het door deze foto’s in ieder geval niet meer lang te gaan duren.

Lees verder na de advertentie.

Over de rode Nexus 5

nexus5rood2

De Nexus 5 is de laatste Google-telefoon, gemaakt door LG, die is voorzien van Android 4.4 (Kitkat). De verwachting is dat de rode Nexus 5 op hardwarebasis niet is veranderd. Het topmodel is beschikbaar in zwart en wit, uitgerust met een 4,95 inch-scherm (1080 —1920 pixels), 2GB werkgeheugen en 16/32GB opslaggeheugen.

Verder heeft het toestel een accu met een capaciteit van 2300 mAh en een 8-megapixel-camera met beeldstabilisatie. De Nexus 5 meet 131 x 86 x 9 millimeter en weegt met 130 gram minder dan vergelijkbare telefoons van deze omvang. Ook vinden we op het toestel 4g-ondersteuning en ondersteuning voor draadloos opladen – handig voor wie het geklooi met draden zat is.

Nexus 5 kopen in Nederland

De Nexus 5 is te koop als los toestel of in combinatie met een abonnement. We hebben de prijzen en aanbiedingen hieronder op een rij gezet. Lees ook onze Nexus 5 review.

Laatste nieuws over de Google Nexus 5

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG Nexus 5
LG Nexus 5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu