Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Glanzend rode OnePlus 6 vanaf vandaag (tijdelijk) te koop

Thomas Haenen
10 juli 2018, 9:25
1 min leestijd
Glanzend rode OnePlus 6 vanaf vandaag (tijdelijk) te koop

Is de zwarte of witte OnePlus 6 wat te saai voor je, dan heeft de fabrikant vanaf vandaag een derde optie voor je. De rode OnePlus is (vanaf 10:00) verkrijgbaar via de fabrikant.

Lees verder na de advertentie.

Rode OnePlus 6 kopen: tijdelijk leverbaar

Ga je voor de rode OnePlus 6, dan kun je vanaf vandaag terecht bij Belsimpel of de website van de fabrikant. Voor 549 euro krijg je dan een variant met 128GB opslagruimte en 8GB werkgeheugen. Dat is een opmerkelijke configuratie: bij andere kleuren geeft OnePlus de keuze uit 128GB opslagruimte en 6GB werkgeheugen, of 256GB en 8GB.

OnePlus heeft niet bekend gemaakt hoeveel rode OnePlus-smartphones er gemaakt zijn. Eerdere gekleurde toestellen van het bedrijf waren soms snel uitverkocht. Toen het bedrijf eerder dit jaar een ‘Lava Red’-versie van de OnePlus 5T introduceerde, was die slechts enkele dagen beschikbaar. De OnePlus 6 was al verkrijgbaar in drie kleuren: wit, glanzend zwart en matzwart.

Vlaggenschip met notch

De OnePlus 6 is sinds mei in Nederland te koop. Vooral het design heeft een opvallende make-over gehad. Het is de eerste OnePlus-smartphone met een glazen behuizing en notch. Bovenin het voorkantvullende 6,3 inch-scherm zit een kleine inkeping voor de selfiecamera en enkele sensoren. Het toestel is verder uitgerust met een Snapdragon 845-chip, waterdichte behuizing en dubbele camera achterop van 16 en 20 megapixel.

Heb je onze OnePlus 6 review al gelezen? Daarin schrijft Wouter: “De OnePlus 6 is geen smartphone met veel spannende verbeteringen, en meer een Android-vlaggenschip zoals je die in 2018 zou verwachten. Voor gebruikers van de OnePlus 5T is er te weinig nieuw om te moeten upgraden, maar voor 519 euro vind je weinig betere Android-toestellen. Daarom kunnen we je de OnePlus 6 zeker aanraden.”

Het laatste nieuws over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus 6 Dualsim
OnePlus 6 Dualsim

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu