‘Rode OnePlus 6 vanaf 2 juli verkrijgbaar’

Erwin Vogelaar
30 juni 2018, 10:31
2 min leestijd
‘Rode OnePlus 6 vanaf 2 juli verkrijgbaar’

Net als de OnePlus 5T, krijgt ook de OnePlus 6 een rode versie. Dit toestel is waarschijnlijk vanaf 2 juli in een tijdelijke oplage verkrijgbaar.

Lees verder na de advertentie.

Rode OnePlus 6 op 2 juli

OnePlus brengt waarschijnlijk maandag een rode versie van de OnePlus 6 uit. Dat blijkt uit enkele berichten geplaatst op Twitter. Allereerst heeft OnePlus zelf een video geüpload via het sociale netwerk. In deze teaser is een persoon in een rode jas te zien, met in zijn handen een testbuisje met rood materiaal. De video eindigt met de datum ‘July 2’. Bij de video is de hashtag #OnePlus6 geplaatst en de tekst ‘C61422’. Deze tekst is een code die verwijst naar de kleur rood.

Alsof dat nog niet duidelijk genoeg is, plaatste OnePlus als reactie op die video de volgende tweet: “Reveal sequence commencing @MKBHD”. @MKBHD is de Twitter-naam van YouTuber Marques Brownlee die op zijn Twitter-account een foto heeft geplaatst van de zwarte OnePlus 6 met de nieuwe rode versie die er onder vandaan komt. “Oh hey wat hebben we hier”, schrijft Brownlee erbij.

rode oneplus 6

Het is niet de eerste keer dat OnePlus later een rode versie van een smartphone onthult. De OnePlus 5T kreeg afgelopen februari een Lava Red-versie. Het ging in dat geval om een tijdelijke oplage. De kans is groot dat dit bij de rode OnePlus 6 ook het geval is.

Het is nog niet zeker dat de rode OnePlus 6 ook in Nederland te koop zal zijn, maar we achten de kans wel groot. Houd maandag Android Planet in de gaten om te zien wanneer en waar je het toestel kunt verkrijgen. Dat kan ook via onze Android Planet-app.

Heb je daarnaast al onze OnePlus 6-review gelezen? Daarin schrijven we onder andere: “Voor gebruikers van de OnePlus 5T is er te weinig nieuw om te moeten upgraden, maar voor 519 euro vind je weinig betere Android-toestellen.”

Lees het laatste nieuws over OnePlus

Bron: @MKBHD
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus 6 Dualsim
OnePlus 6 Dualsim

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu