Foto: roze Galaxy S5 gespot

Redactie
14 mei 2014, 15:02
1 min leestijd
Foto: roze Galaxy S5 gespot

roze Galaxy S5Een roze Galaxy S5 is gespot op de website van Docomo, de grote Japanse telecomprovider. De roze editie van de Galaxy S5. Het blijft vooralsnog onduidelijk waarom Samsung, een Zuid-Koreaans bedrijf, de roze editie juist in Japan lanceert. Mogelijk is er daar vraag naar een roze Galaxy S5. Het is wel bekend dat in Aziatische landen de Galaxy Note 3 bij vrouwen erg populair is, en waarschijnlijk ook Samsung als merk an sich.

Voorlopig is de roze Galaxy S5 alleen beschikbaar in Japan bij Docomo, maar het is niet ondenkbaar dat de roze editie ook naar andere landen wordt uitgerold. De roze versie blijft wel dezelfde zwarte voorkant en specificaties houden als de huidige Galaxy S5.

Over de Galaxy S5

galaxys5handsonDe Galaxy S5 is het vlaggenschip van Samsung voor 2014. Het toptoestel volgt de mateloos populaire Galaxy S4 op die Samsung in maart 2013 uitbracht. De Galaxy S5 heeft een 5,1 inch super-amoled full-hd-scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels, een 2,5GHz quadcore-processor, 2GB aan werkgeheugen, 16GB of 32GB aan opslagruimte en een 16 megapixel-camera waarmee video`s in 4K kunnen worden geschoten.

Daarnaast is hij stof- en waterbestendig, voorzien van een veilige vingerafdrukscanner om het toestel te ontgrendelen en een hartslagmeter, waarmee je je fysieke gesteldheid in kaart brengt.

Galaxy S5 videoreview

Galaxy S5 aanbiedingen

Voor wie niet wilt  wachten op de mogelijke release van de Galaxy S5 Prime kan een Samsung Galaxy S5 kopen. Hieronder hebben we de beste aanbiedingen voor je verzameld.

[ad-block id=45 style=narrow]

Lees meer over Samsung

(via)

Categorie: Fabrikanten
Spotlight: Samsung

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's