Roze Samsung Galaxy Note vanaf nu te koop in Azië

samsung galaxy note rozeDe roze Samsung Galaxy Note dook in februari al eens op, maar het was toen nog onduidelijk wanneer hij op de markt zou komen. Inmiddels is er meer bekend: Samsung heeft officieel de roze Galaxy Note uitgebracht in Zuid-Korea. Bij de telefoon krijg je een bijpassende roze pen en een vouwbaar hoesje met opening voor de headset. De roze Samsung Galaxy Note draait op Android 4.0 Ice Cream Sandwich, wat is af te leiden uit het uiterlijk van de Google Zoek-widget. Als je de Samsung Galaxy Note in Nederland koopt, is die nog niet voorzien van Android 4.0, maar dat zal in de loop van het het tweede kwartaal van 2012 gebeuren.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Verder is de roze Samsung Galaxy Note precies gelijk aan de zwarte en witte versies die je al overal ter wereld kunt kopen en waarvan er al 5 miljoen stuks zijn verkocht. De verkoopprijs zal dan ook ongeveer op hetzelfde niveau liggen. Of en wanneer de roze Samsung Galaxy Note naar Nederland komt, is nog onbekend.

roze samsung galaxy note