Placeholder
Redactie

De bètaversie van de RSS-reader Feedly is verkrijgbaar in de Android Market. De applicatie toont nieuwsberichten van verschillende websites in een prettig leesbare stijl. Feedly houdt rekening met de grootte van het scherm van het Android-toestel, waardoor de applicatie er net even iets mooier uitziet op tablets als de Galaxy Tab en de Motorola Xoom (die binnenkort uitkomt). Feedly is niet alleen verkrijgbaar als Android-applicatie, maar is ook een populaire Chrome-extension en FireFox add-on. Wellicht dat sommige gebruikers de naam Feedly daarvan kennen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Feedly gaat de concurrentie aan met Pulse, de populairste RSS-reader in de Android Market. De verschillen zijn klein, maar wel noemenswaardig. Feedly oogt overzichtelijker en iets rustiger dan het donkere Pulse. Daarnaast is het mogelijk om met Feedly onbeperkt veel feeds toe te voegen. Een nadeel aan Feedly is dat de applicatie minder is doorontwikkeld dan Pulse. Hierdoor zitten er nog een paar (kleine) bugs in de app.

Feedly is op dit moment gratis te downloaden. Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.