Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Fitnesshorloge Runtastic Moment heeft accuduur van een halfjaar

Redactie
4 september 2015, 17:24
1 min leestijd
Fitnesshorloge Runtastic Moment heeft accuduur van een halfjaar

Runtastic, bekend van  fitness-apps, heeft een nieuw fitnesshorloge gepresenteerd. De Runtastic Moment is geen smartwatch, maar het horloge communiceert wel met je smartphone.

Lees verder na de advertentie.

Runtastic Moment houdt de hoeveelheid stappen die je zet, het aantal actieve minuten, de verbrande calorieën en je slaappatroon bij en rapporteert deze informatie aan de Runtastic Me-app. Die is  te downloaden voor Android, iOS en Windows Phone en geeft je dagelijks een rapportage van je behaalde doelen. Ook werkt het horloge samen met de Runtastic Running & Fitness-app, waarbij in plaats van de duur van de activiteit de afgelegde afstand wordt aangegeven.

Traditionele wijzerplaat

Het fitnesshorloge heeft een traditionele wijzerplaat in plaats van de veranderbare schermen waarmee de huidige generatie smartwatches zijn uitgerust. De interface is daardoor niet aan te passen, maar de Runtastic Moment is wel beschikbaar in verschillende stijlen, namelijk Elite, Classic, Basic en Fun, die elk weer beschikbaar zijn in verschillende kleuren. Beneden op de wijzerplaat bevindt zich ook  een extra klokje dat aangeeft of je je ingestelde bewegingsdoel voor de dag gehaald hebt, wat weer op de app ingesteld kan worden.

Fijn aan Runtastic Moment is dat het door de sterke Lithiumbatterij met een volle accu tot een halfjaar mee kan gaan voordat deze vervangen dient te worden. De prijs van het horloge bedraagt  129 euro en de apps zijn gratis te downloaden.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu