Placeholder
Wouter Nijsen

Archos Arnova 8_AndroidArchos timmer flink aan de weg met een serie Android-tablets met een schermformaten van 2,8 tot 10,1 inch. Op een Russische website zijn foto’s opgedoken van een tot nu toe onbekend 8 inch-tablet van Archos. Het tablet heeft een schermdiagonaal van 8 inch en heeft – in tegenstelling tot de heersende trend – geen beeldverhouding van 16:9, maar van 4:3.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Met name het lezen van e-boeken gaat prettiger op een 4:3 scherm en het is dan ook redelijkerwijs aan te nemen dat de Archos Arnova A80SKC meer een e-reader dan een multimedia en gaming tablet is. Volgens geruchten zal Archos haar nieuwe 8 inch-tablet in maart officieel aankondigen. Van de specificaties is op dit moment niet meer bekend dan dat de Arnova 8 op Android draait, een metalen behuizing heeft en ongeveer 500 gram weegt. De website die de foto heeft geplaatst heeft overigens aangekondigd binnenkort een review te publiceren zodat we meer over de Android-versie en voorgeïnstalleerde software te weten komen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.