De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Samsung: 3D is nog niet nodig

Redactie
17 februari 2011, 19:47
1 min leestijd
Samsung: 3D is nog niet nodig

Zijn 3D-schermen al belangrijk voor smartphones? Nee, vindt Jim Powell van Samsung. Hij is het hoofd van de Britse afdeling van product management. “We leiden op het gebied van 3D, maar we maken nog geen smartphones met 3D-schermen. We zien niet in waarom 3D nodig is. Als andere fabrikanten bewijzen dat 3D in smartphones werkt, dan springen wij daar natuurlijk snel op in.”

Eerlijk is eerlijk: de LG Optimus 3D maakte niet veel indruk op het Mobile World Congress. “Er is enig 3d-effect te zien, dat echter niet echt comfortabel voor de ogen is”, concludeert Arnoud Wokke van de technologiesite Tweakers.net. “Dat komt omdat het hetzelfde effect heeft als de aloude psychedelische screensavers van mediaspelers zoals Windows Media Player: als je er te lang naar kijkt, raak je vanzelf in trance.”

Lees verder na de advertentie.

Misschien is dit inderdaad wel zo, maar toch heeft de Optimus 3D nog twee andere belangrijke functies: het maken van foto’s en video’s in 3D. Deze foto’s en video’s kunnen gebruikers doorsturen naar hun 3D-televisie en vervolgens in drie dimensies bekijken.

Samsung introduceerde tijdens het Mobile World Congress de opvolger van de Samsung Galaxy S 2. Deze telefoon heeft een 4,3 inch Super AMOLED Plus-scherm en een krachtige Tegra 2-processor. Daarnaast is deze telefoon zeer dun en voorzien van nieuwe hubs.

Wat denken jullie? Is een 3D-scherm al een vereiste of nemen jullie nog genoegen met een 2D-scherm?

Via: Phandroid

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu