De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

‘Samsung kondigt morgen nieuw high-end toestel aan’

Gijs Ettes
18 maart 2014, 16:02
1 min leestijd
‘Samsung kondigt morgen nieuw high-end toestel aan’
Samsung aankondiging

Als we het Russische Twitter-account van Samsung mogen geloven, heeft de fabrikant morgen  iets moois in petto. Op die dag volgt een Samsung aankondiging van een ‘new high-class device’. Volgens Samsung is het een unieke onthulling en onze interesse is dan ook gewekt. Wat voor soort apparaat morgen wordt gepresenteerd, is echter onduidelijk.

Bij de aankondiging van de aankondiging plaatste Samsung overigens wel een afbeelding (zie hierboven). Daarin zien we een opgedofte jonge vrouw die een apparaat ter grootte van een smartphone uit haar handtasje haalt. Is het misschien de Samsung Galaxy S5 Zoom  of toch de vernieuwde Galaxy Beam die Samsung onthult? Het blijft gissen.

Lees verder na de advertentie.

Over de aankomende topsmartphone van Samsung, de Galaxy S5, is gelukkig heel wat meer bekend. Het toestel wordt op 11 april internationaal gelanceerd en is vanaf die dag ook in Nederland en België verkrijgbaar. Dat is althans de streefdatum: momenteel ondervindt Samsung problemen met de productie van de Galaxy S5 camera en die kunnen mogelijk roet in het eten gooien.

Op het Mobile World Congress hebben we de S5 overigens uitgebreid aan de tand gevoeld. Onze ervaringen met het toestel lees je in de voorlopige Galaxy S5 review. Daarin belichten we onder andere het design, het scherm, de camera’s en de software van de telefoon.

Reserveer de Galaxy S5!

Op 11 april verschijnt de Galaxy S5 in de Nederlandse en Belgische winkels, maar je kunt het toestel nu al reserveren! Wil je de Galaxy S5 kopen of ben je juist op zoek naar de beste Galaxy S5 aanbiedingen? Check dan hieronder de scherpste en meest actuele deals.

[ad-block id=44 style=narrow]

Het laatste Galaxy S5 nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu