De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Samsung-advocaten bevestigen Nexus Prime in officiële brief

Redactie
26 augustus 2011, 12:47
1 min leestijd
Samsung-advocaten bevestigen Nexus Prime in officiële brief

Hoewel nog niet officieel bekend is gemaakt dat Samsung de volgende Nexus-telefoon van Google gaat maken, blijkt dat haar advocaten in ieder geval bezig zijn om alle informatie over het toestel binnenhuis te houden. Zo is nu een zogenaamde Cease en Desist brief opgedoken waarin Samsung te kennen geeft dat de firmware van de Nexus Prime eigendom is van Samsung.

Met de brief wordt geprobeerd om te voorkomen dat informatie over de firmware publiekelijk bekend wordt. Echter, indirect geeft Samsung zo wel toe dat zij de Nexus Prime zullen gaan produceren. Naar alle waarschijnlijkheid zal de Nexus Prime van Samsung deze oktober in de Verenigde Staten op de markt komen. Deze zal dan vermoedelijk worden uitgebracht met de provider Verizon.

Lees verder na de advertentie.

Hoe de volgende Nexus-telefoon er precies gaat uitzien is nog niet bekend. Als deze door Samsung wordt gemaakt kan het toestel een Super AMOLED HD scherm krijgen of wellicht een nieuw Super Clear LCD-scherm van de fabrikant. Vermoedelijk heeft de nieuwe Google-telefoon een dual-core processor aan boord. Samsung maakte ook al de vorige Nexus-telefoon.

Nexus Prime brief Samsung advocaten

Bron: Geek

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu