Placeholder

Samsung-advocaten bevestigen Nexus Prime in officiële briefHoewel nog niet officieel bekend is gemaakt dat Samsung de volgende Nexus-telefoon van Google gaat maken, blijkt dat haar advocaten in ieder geval bezig zijn om alle informatie over het toestel binnenhuis te houden. Zo is nu een zogenaamde Cease en Desist brief opgedoken waarin Samsung te kennen geeft dat de firmware van de Nexus Prime eigendom is van Samsung.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Met de brief wordt geprobeerd om te voorkomen dat informatie over de firmware publiekelijk bekend wordt. Echter, indirect geeft Samsung zo wel toe dat zij de Nexus Prime zullen gaan produceren. Naar alle waarschijnlijkheid zal de Nexus Prime van Samsung deze oktober in de Verenigde Staten op de markt komen. Deze zal dan vermoedelijk worden uitgebracht met de provider Verizon.

Hoe de volgende Nexus-telefoon er precies gaat uitzien is nog niet bekend. Als deze door Samsung wordt gemaakt kan het toestel een Super AMOLED HD scherm krijgen of wellicht een nieuw Super Clear LCD-scherm van de fabrikant. Vermoedelijk heeft de nieuwe Google-telefoon een dual-core processor aan boord. Samsung maakte ook al de vorige Nexus-telefoon.

Nexus Prime brief Samsung advocaten

Bron: Geek

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.