De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Dit zijn de toestellen die Samsung van Android 4.4 KitKat gaat voorzien

Redactie
18 februari 2014, 17:41
1 min leestijd
Dit zijn de toestellen die Samsung van Android 4.4 KitKat gaat voorzien
Android 4.4 KitKat

Het Samsung Android 4.4 updateschema is door de Zuid-Koreaanse fabrikant bekendgemaakt. Hoewel het schema alleen voor de Verenigde Staten is bedoeld, kunnen we hieruit opmaken dat ook de Europese versie van de betreffende Samsung-toestellen de update naar Android 4.4 krijgen.

Samsung is al langer bezig met het testen van Android 4.4, waaronder voor de Galaxy S4. Ook de Galaxy S5 wordt direct met KitKat gelanceerd. De verwachting is dat de nieuwe Android-versie een vlak design aan de Samsung-toestellen geeft.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Android 4.4

De toestellen die sowieso de KitKat-update krijgen zijn Galaxy Note 3, Galaxy Note 2, Galaxy S4, Galaxy S4 mini, Galaxy S4 Active, Galaxy S4 zoom, Galaxy S3, Galaxy S3 mini, Galaxy Mega, Galaxy Light, Galaxy Note 8.0, Galaxy Tab 3, Galaxy Note 10.1 en de Galaxy Note 10.1 2014-editie. Het is mogelijk dat er later nog meer toestellen aan deze lijst worden toegevoegd.

Het blijft vooralsnog onduidelijk wanneer de Samsung Android 4.4 updates worden verspreid, en wanneer deze in Europa en daarmee ook Nederland worden uitgerold. Daarnaast hebben telecomproviders ook nog een dikke vinger in de pap: bij branded-toestellen, die alleen met één telecomprovider compatibel zijn, moet de update nog door de betreffende telecomprovider worden goedgekeurd.

Lees meer over Samsung

via

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu