De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Mogelijke nieuwe Samsung Android-interface duikt op in screenshots

Gijs Ettes
7 januari 2014, 16:59
1 min leestijd
Mogelijke nieuwe Samsung Android-interface duikt op in screenshots
Samsung Android-interface

Evan Blass, de voorheen anonieme telefoonlekker genaamd @evleaks, heeft een afbeelding op Twitter geplaatst met een nieuwe Android-interface die Samsung naar verluidt aan het ontwikkelen is. Het is onduidelijk of de vernieuwde interface op korte termijn in terug te zien op smartphones van Samsung, maar als dat wel het geval is, dan wordt deze wellicht geïntegreerd in TouchWiz. Dat is de Android-skin die Samsung sinds 2009 bij al zijn Android-smartphones gebruikt.

De mogelijke nieuwe Samsung Android-interface ziet er futuristischer en strakker uit dan de speelse interface waarmee toestellen als de Galaxy S4 en Galaxy S3 zijn uitgerust. In een drietal screenshots zijn het vergrendelscherm te zien, alsmede twee verschillende homescreens die zijn voorzien van widgets en pictogrammen.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Android-interface

Het homescreen met widgets heeft wat weg van BlinkFeed, het sociale startscherm van HTC. Te zien zijn onder andere een sport-widget en iets dat lijkt op een widget om restaurants in de buurt te vinden.

Het homescreen met pictogrammen is voorzien van de Samsung-apps S Memo, S Health, Samsung Hub en Samsung Link. Opvallend is dat de screenshots gemaakt lijken te zijn op een toestel dat is ingesteld op 16 oktober; mogelijk betreft het dus afbeeldingen van een aantal maanden oud. Samsung heeft nog geen reactie gegeven op de uitgelekte afbeeldingen.

Het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu