Samsung Behold II: Android-toestel met TouchWiz-interface

samsung-behold-iiDe Behold was al een toestel van Samsung, gemaakt voor de Amerikaanse operator T-Mobile. De Samsung Behold II zal echter een Android-toestel zijn, volledig touchgebaseerd maar met de TouchWiz-interface die veel gebruikers al kennen van eerdere toestellen. Er zit een 5 megapixel camera met autofocus, videorecorder en flitser in, een 3,2 inch AMOLED scherm, Wi-Fi, Bluetooth 2.1 en een microSD-slot tot 16GB. Het toestel komt vóór de kerst in de VS beschikbaar. Op 7 oktober heeft Samsung Mobile een grote productaankondiging gepland, waarin mogelijk meer plannen rondom dit toestel zullen volgen. Eén van de toestellen die naar de (eveneens) Amerikaanse operator Sprint onderweg is, is de Samsung InstinctQ.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Of de Samsung Behold II ook beschikbaar komt in Europa is niet zeker. Het toestel lijkt op een vernieuwde versie van de Samsung Galaxy, maar daarvan is al een tweede versie in de maak: de Samsung Galaxy Lite. Over processor, geheugen en interne opslag van de Samsung Behold II is nog niets bekend. Er zijn geruchten dat de Amerikaanse operatoren T-Mobile en AT&T van plan zijn een telefoon op basis van Nvidia’s Tegra-platform uit te brengen voor een prijs rond $199. Samsung heeft aangegeven dat ze aan een toestel met Tegra-processor werken, dus mogelijk gaat het daarbij om deze Samsung Behold II. Maar niets is zeker tot 7 oktober.

Via: Engadget

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.