De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Samsung toont update- en beveiligingsstatus toestellen op website

Redactie
24 december 2015, 11:27
1 min leestijd
Samsung toont update- en beveiligingsstatus toestellen op website

Naar aanleiding van een campagne  van de Consumentenbond heeft Samsung besloten Nederlandse klanten  beter te informeren over de update- en beveiligingsstatus van toestellen  op hun bedrijfswebsite.

Lees verder na de advertentie.

Samsung beveiligingsstatus

Samsung heeft van alle smartphones en tablets  die de afgelopen twee jaar zijn verschenen, zoals  de Galaxy S6  en  Galaxy Tab S2, de productpagina’s geüpdatet met extra informatie. Onder de technische specificaties wordt getoond wat de recentste versie van het besturingssysteem is en hoe lang  het toestel nog software-ondersteuning krijgt.

Ook wordt vermeld of je  bent  beschermd  tegen  Stagefright  1.0 en 2.0, de ernstige Android-lekken die in het laatste halfjaar van 2015 voor onrust zorgde, en zo niet  wanneer je de beveiligingspatch voor het lek  kunt verwachten.

Samsung beveiligingsstatus

De fabrikant uit Zuid-Korea heeft de laatste maanden maatregelen genomen om zijn toestellen veiliger te maken. Zo is het bedrijf in oktober begonnen met het pushen van maandelijkse beveiligingsupdates voor een selectie toestellen, die de afgelopen twee jaar zijn verschenen.

Menno van den Berg, managing director van Samsung Electronics Benelux: “Wij vinden het belangrijk dat consumenten weten waar ze aan toe zijn als het gaat om software- en security-updates. Met meer informatie op de website hopen we meer duidelijkheid te verschaffen. We moedigen andere leveranciers aan om hetzelfde te doen, zodat alle Nederlanders in 2016 nog beter geïnformeerd zijn.“

Lees het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S6
Samsung Galaxy S6

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu