De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Samsung bevestigt dat er geen Galaxy S III op MWC wordt gepresenteerd

Redactie
1 februari 2012, 18:14
1 min leestijd
Samsung bevestigt dat er geen Galaxy S III op MWC wordt gepresenteerd
Samsung bevestigt dat er geen Galaxy S III op MWC wordt gepresenteerd

Samsung heeft een verklaring de deur uit gedaan waarin ze vertelt dat de Galaxy S III niet op Mobile World Congress zal worden gepresenteerd. Vorig jaar werd tijdens de telecombeurs in Barcelona de Samsung Galaxy S II nog gelanceerd. Samsung zal een eigen event organiseren voor de aankondiging van de opvolger van de Galaxy S II. Deze presentatie zal in de eerste helft van het jaar worden gehouden en beter aansluiten op de datum dat de Samsung Galaxy S III daadwerkelijk beschikbaar is.

Het beter op elkaar aansluiten van de aankondiging en het daadwerkelijk beschikbaar zijn van het product is iets wat Samsung niet lukte met de Samsung Galaxy S II. Hoewel het toptoestel relatief vlug in Europa beschikbaar was duurde het enkele maanden voordat deze in diverse variaties in de Verenigde Staten te koop was. De Zuid-Koreaanse fabrikant zou er nu alles aan doen om een dergelijk uitstel te voorkomen.

Lees verder na de advertentie.

Als er geen Samsung Galaxy S III op MWC wordt gepresenteerd aan het einde van de maand is het de vraag wat dan wel zal worden onthuld. Vermoedelijk krijgt de Samsung Galaxy Tab lijn een aantal nieuwe leden. Zo wordt al gesproken over een Samsung Galaxy Tab 11.6 met een groot 11.6 inch scherm, een resolutie van 2.550×1.600 en een 2 GHz dual-core processor. Ook wordt een nieuwe Windows Phone van Samsung verwacht.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu