Samsung bevestigt Ice Cream Sandwich update voor Galaxy S II

Redactie
17 november 2011, 16:31
1 min leestijd
Samsung bevestigt Ice Cream Sandwich update voor Galaxy S II
Samsung bevestigt Ice Cream Sandwich update voor Galaxy S II

Zoals verwacht heeft Samsung bekend gemaakt dat haar vlaggenschip de Galaxy S II binnenkort Ice Cream Sandwich zal ontvangen. Op de Britse twitter-account van Samsung liet het bedrijf weten dat de update onderweg is, maar dat nog niet duidelijk wanneer Android 4.0 zal worden uitgerold. Eerder maakte Samsung Italië al bekend dat de Samsung Galaxy S II in aanmerking kwam voor een update naar Ice Cream Sandwich.

Lees verder na de advertentie.

Wanneer ICS te downloaden zal zijn voor de Samsung Galaxy S II is nog maar de grote vraag. Eerst zullen de zogenaamde ‘ongemerkte’ toestellen aan de beurt zijn en daarna de telefoons die door een provider worden verkocht. Deze moeten de nieuwe firmware eerst goedkeuren voordat ze deze verspreiden. Het is nog niet bekend of andere Samsung-apparaten zoals de originele Samsung Galaxy S zullen worden geüpdatet naar de nieuwste versie van Google’s mobiele besturingssysteem.

Uitgebreide informatie over de Samsung Galaxy S II zoals prijzen, specificaties en video’s vind je op de Samsung Galaxy S II toestelpagina.

Bron: Samsung UK Twitter

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu