Samsung bevestigt vier nieuwe Galaxy-telefoons (update)

Redactie
26 januari 2011, 15:04
2 min leestijd
Samsung bevestigt vier nieuwe Galaxy-telefoons (update)

Er komen vier nieuwe Galaxy-telefoons van Samsung aan: de Galaxy Ace, Galaxy Mini, Galaxy Fit en Galaxy Gio. Sommige van deze telefoons lekten de afgelopen weken al uit, maar de komst van de smartphones is nu officieel door Samsung bevestigd. Het gaat om vier low-end of mid-range-telefoons, want qua specificaties komen ze niet in de buurt van de Galaxy S. Waarschijnlijk tovert Samsung nog één of meerdere toptoestellen uit de hoge hoed tijdens het Mobile World Congress in februari.

Lees verder na de advertentie.

JK Shin van Samsung is verheugd met de komst van de vier nieuwe toestellen:

“In creating the Samsung GALAXY smartphone line-up, we wanted to expand on the things that made the Samsung GALAXY S such a runaway success whilst diversifying our product range. Each device delivers something different, with the idea that each user is an individual and wants their mobile experience to be easy and fun. With these four Samsung GALAXY smartphones we help them share the joy they have in their lives and bring their experiences to their friends and family.“

Galaxy Ace

De Galaxy Ace draait op Android 2.2, heeft een 3,5-inch scherm met een resolutie van 320 bij 480 pixels, een vijf megapixelcamera en Bluetooth 3.0. De telefoon heeft een 800 MHz processor. Verder heeft het toestel 150 MB intern geheugen en een batterij met een kracht van 1350 mAh.

Galaxy Fit

De Galaxy Fit, voorheen bekend als de Suit, heeft een vijf megapixelcamera en een 3,3 inch OLED-scherm (240 x 320 pixels). Daarnaast heeft het toestel een 600 MHz processor.

Galaxy Gio en Galaxy Mini

De laatste twee toestellen zijn de Samsung Galaxy Gio met een 3,2 inch scherm en de Galaxy Mini met een 3,1 inch scherm en een 600 MHz processor.

De website Mobile Cowboys beweert dat de Samsung Galaxy Ace gaat 349 Euro kosten, de Galaxy Gio een prijskaartje krijgt van 249 euro en de Galaxy Mini voor 199 euro over de toonbank gaat. De Galaxy Fit wordt waarschijnlijk niet in Europa verkocht.

Veel meer is er nog niet over bekend, maar dat zal waarschijnlijk in februari veranderen. Samsung belooft dat de toestellen namelijk te zien zijn tijdens het Mobile World Congress in Barcelona.

Via: Eurodroid

Categorie: Fabrikanten
Merk: Samsung

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's