De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

‘Samsung bezig met Galaxy 3D-telefoon’

Redactie
22 juli 2011, 17:50
1 min leestijd
`Samsung bezig met Galaxy 3D-telefoon`

Volgens de redelijke betrouwbare Koreaanse nieuwswebsite ETNews is Samsung bezig met het ontwikkelen van een 3D-telefoon. De Samsung Galaxy 3D zou de concurrentie aan moeten gaat met de LG Optimus 3D en de HTC Evo 3D die al op de markt zijn. De Galaxy 3D zou veel lijken op de bestaande Samsung Galaxy S2. Volgens ETNews zou Samsung het toestel in het laatste kwartaal van dit jaar nog op de markt willen brengen.

De Samsung Galaxy 3D-telefoon zou voorzien zijn van Android 2.3, maar krijgt later in de toekomst waarschijnlijk een update naar het nog uit te komen Android Ice Cream Sandwich. Het toestel zou voorzien zijn van een 4,3 inch 3D LCD-scherm, een 1,2 GHz dual-core Exynos processor en een dubbele 8 megapixel camera. Ook krijgt de Galaxy 3D een 3D-geschikte HDMI-uitgang waarmee het mogelijk is 3D-content af te spelen op een 3D-televisie.

Lees verder na de advertentie.

Of de geruchten kloppen of niet is niet helemaal duidelijk, maar het is al wel langer bekend dat Samsung bezig zou zijn met een 3D-telefoon. De fabrikant maakt ook al 3D-televisies, en het lijkt voor de hand te liggen dat haar telefoondivisie ook iets met deze techniek gaat doen. Hoewel de concurrenten HTC en LG allebei al een 3D-telefoon in de markt hebben, lijkt Samsung nog even de kat uit de boom te kijken.

Via: Sammyhub
Bron: ETNews

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu