De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Galaxy S4 en Galaxy S4 Mini met achterkant van kunstleer verschijnen in maart

Gijs Ettes
12 februari 2014, 12:14
1 min leestijd
Galaxy S4 en Galaxy S4 Mini met achterkant van kunstleer verschijnen in maart
Galaxy S4 Black Edition release

Samsung heeft bekendgemaakt dat de Galaxy S4 en Galaxy S4 Mini Black Edition release begin maart zal plaatsvinden. De toestellen zijn onderhuids indentiek aan de reguliere varianten, maar beschikken over een achterkant van kunstleer. Verder zijn de telefoons matzwart en worden ze geleverd met een zwarte adapter en koptelefoon. Ook zijn er zwarte achtergronden die je kunt instellen om de toestellen een serieuzere look te geven.

Net als de Galaxy Note 3 zijn de Galaxy S4 en Galaxy S4 Mini dus straks ook te koop in een variant met een achterklep van kunstleer. Bij eerstgenoemde zorgt dat voor een chiquere uitstraling en meer grip als je het toestel vasthoudt. We verwachten dat dit bij de Black Edition-toestellen niet anders is. De adviesprijs van de telefoons bedraagt 549 euro (Galaxy S4 Black Edition) en 379 euro (Galaxy S4 mini Black Edition).

Lees verder na de advertentie.

Specificaties Galaxy S4 en Galaxy S4 Mini

Black Edition release

De Galaxy S4 is voorzien van een 4,99 inch-scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels, een 13-megapixel-camera en een Qualcomm Snapdragon 600 quadcore-processor die op een kloksnelheid van 1,6Ghz draait. Het toestel beschikt verder over 2GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslagruimte en een flinke 2600 mAh-accu. Lees ook onze Galaxy S4 review.

De kleinere variant van het toestel, de Galaxy S4 Mini, heeft een 1,7GHz-dualcore-processor, een 4,3 inch-scherm met een resolutie van 960 bij 540 pixels een 8-megapixel-camera. De 8GB aan interne opslagruimte is uit te breiden met een micro-sd-kaart en het werkgeheugen bedraagt 1,5GB. Meer over de telefoon lees je in onze Galaxy S4 Mini review.

Lees meer over de Galaxy S4

Wil je de Galaxy S4 kopen, maar wacht je tot het toestel eindelijk wat goedkoper verkrijgbaar wordt? Dan heb je geluk; het toestel is steeds beter betaalbaar!

Het laatste nieuws over de Galaxy S4 Mini

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S4
Samsung Galaxy S4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu