Samsung brengt nieuwe mediaspeler Galaxy WiFi 3.6 uit #IFA
Redactie

samsung wifi 36Terwijl alle aandacht is gericht op de aankondigingen van de Samsung Galaxy Tab 7.7 en Samsung Galaxy Note, zouden we bijna vergeten dat Samsung ook een serie PMP’s (Portable Media Players) op de markt brengt. Ook in deze productlijn had Samsung op de IFA iets nieuws te vertellen: ze kondigden de Galaxy WiFI 3.6 aan. De naam heeft te maken met het 3,6 inch HVGA-scherm in het apparaat. Op het eerste gezicht gaat het om een smartphone, maar wie beter kijkt ontdekt dat de Galaxy WiFi 3.6 alleen is voorzien van een Wi-Fi-verbinding om te kunnen internetten. Bellen kun je niet – tenminste niet via het GSM-netwerk. Eventueel kun je deze beperking omzeilen door VoIP-apps te gebruiken. De Galaxy WiFi draait op Android 2.3 met een TouchWiz-interface.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Ook aanwezig: een 1 GHz OMAP-processor, 8 of 16 GB opslag, een microSD-kaartslot, GPS, Bluetooth, een 2 megapixel camera met LED-flitser en een VGA-camera aan de voorzijde. De Galaxy WiFi 3.6 kan diverse mediabestanden afspelen. De prijs zal op rond €169 en €189 liggen. Eerder bracht Samsung de Galaxy 4 en 5 uit, waar we eigenlijk niet zoveel van hebben gehoord. Wellicht hebben mensen liever een telefoon als ze toch al een flink bedrag moeten uitgeven voor een toestel, dat er als twee druppels water op lijkt.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.