‘Samsung brengt volgend jaar flexibele Samsung Galaxy Skin uit’

Redactie
21 september 2011, 18:05
1 min leestijd
‘Samsung brengt volgend jaar flexibele Samsung Galaxy Skin uit’
Samsung brengt volgend jaar flexibele Samsung Galaxy Skin uit

Samsung zal in het tweede kwartaal van volgende jaar een flexibele telefoon uitbrengen. De Samsung Galaxy Skin heeft een buigzaam 4 inch AMOLED scherm met een resolutie van 800×480 dat is gemaakt van plastic polyimide substrate. De fabrikant is al begonnen met de productie van deze schermen die een vergelijkbaar kwaliteit hebben als de normale AMOLED-schermen, maar minder energie verbruiken.

Er zijn ook al heel wat specificaties bekend van de Samsung Galaxy Skin. Zo krijgt de telefoon een 1.2 GHz processor, een 8 megapixel camera aan de achterkant en een VGA camera aan de voorkant. Het toestel heeft een 1.500 mAh batterij. Met Bluetooth 3.0, USB 2.0 en Wi-Fi b/g/n heeft de Skin uitgebreide connectiviteitsmogelijkheden.

Lees verder na de advertentie.

Naar alle waarschijnlijkheid zal Jellybean, en niet Ice Cream Sandwich het besturingssysteem gaan worden. Volgens de geruchten is Google bezig met een speciale versie van Android voor dit soort telefoons getiteld Android Flexy. Dat Samsung de technologie in huis heeft om flexibele schermen te maken was al langer bekend. Tijdens CES van 2011 liet de fabrikant al een buigzaam AMOLED-scherm zien.

Bron: Android Authority

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's