Samsung China zegt dat Samsung Galaxy S III lancering een maand vervroegd kan worden

Redactie
21 maart 2012, 13:35
1 min leestijd
Samsung China zegt dat Samsung Galaxy S III lancering een maand vervroegd kan worden

Samsung China zegt dat Samsung Galaxy S III lancering een maand vervroegd kan wordenMeerdere Koreaanse websites berichten over de president van Samsung China die gezegd heeft dat de lancering van de Samsung Galaxy S III een maand verplaatst kan gaan worden, van mei naar april. Eerder nog ontkende Samsung een soortgelijk bericht dat ze haar nieuwe vlaggenschiptelefoon volgende maand al zou aankondigen. Volgens de president van Samsung China, Kim Young-Ha, is echter nog niets zeker.

Kim Young-Ha heeft in een gesprek met de Chinese pers laten weten dat China steeds belangrijker wordt voor Samsung en dat het Zuid-Koreaanse bedrijf er alles aan gaat doen om haar marktaandeel in China te vergroten. De lancering van de Samsung Galaxy S III zou daar goed bij helpen natuurlijk.

Hoewel al geruime tijd geruchten verschijnen over het wel of niet verschijnen van de Galaxy S III, is het nu voor het eerst dat deze uitspraken daadwerkelijk aan een bestaand persoon kunnen worden toegeschreven. In ieder geval lijkt het zeker dat de Samsung Galaxy S III binnen nu en enkele maanden daadwerkelijk te koop zal zijn.

Categorieën: Fabrikanten, Smartphones
Spotlight: Samsung
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's