Samsung en Google stellen Nexus Prime lancering uit

Redactie
7 oktober 2011, 14:16
1 min leestijd
Samsung en Google stellen Nexus Prime lancering uit
Samsung en Google stellen Nexus Prime lancering uit

Samsung en Google hebben zojuist bekend gemaakt dat de lancering van de Nexus Prime op 11 oktober zal worden uitgesteld. Waarom de bedrijven ervoor gekozen hebben om de lancering uit te stellen is niet duidelijk. In een verklaring laten Samsung en Google weten dat het nu niet de juiste tijd is om een nieuw product te lanceren. Alles wees erop dat aanstaande dinsdag de volgende ‘Google-telefoon’ en Android 4.0 Ice Cream Sandwich zouden worden gepresenteerd.

Waarom de lancering is uitgesteld is de grote vraag. Het kan zijn dat de Nexus Prime en Ice Cream Sandwich nog niet klaar zijn, maar dat lijkt onwaarschijnlijk gezien het grote aantal lekken die de afgelopen dagen over de telefoon naar buiten zijn gekomen. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat de introductie van de Google Nexus Prime die flink de concurrentie moet aangaan met de iPhone 4S niet goed valt met het overlijden van Apple-topman Steve Jobs. Jobs zal waarschijnlijk volgende week worden begraven en Google zou het ongepast vinden om dan een nieuw product te lanceren. Een nieuwe datum voor het Samsung Mobile Unpacked evenement getiteld ‘Google Episode’ zal snel bekend worden gemaakt.

Lees verder na de advertentie.

Samsung and Google decide to postpone the new product announcement at CTIA Fall. We agree that it is just not the right time to announce a new product. New date and venue will be shortly announced.

Bron: This is my Next

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu