Samsung en LG gaan in 2010 Android-tablets uitbrengen
Redactie

lg tabletLG en Samsung zijn beide van plan om dit jaar een Android-tablet uit te brengen. Die van LG komt in het vierde kwartaal op de markt, terwijl Samsung al eerder een Galaxy-gebaseerde tablet gaat uitbrengen in het derde kwartaal (dat inmiddels al is begonnen). Cisco deed ook kortgeleden een aankondiging dat ze een zakelijk gerichte Android-tablet willen uitbrengen. En netbookfabrikant MSI heeft ook al plannen voor een tablet. Daarbij gaat het om een Tegra-gebaseerd apparaat dat draait op Android. HP daarentegen, is van plan om een tablet op basis van webOS uit te brengen en ook RIM zou met een tablet bezig zijn.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Genoeg keuze dus, want daarnaast kunnen we nog een tablet van Google verwachten, die ze samen met Verizon Wireless gaan ontwikkelen. Wat de tablet van LG betreft: daar zijn geen verdere details over bekendgemaakt, maar de kans is aanwezig dat ze wachten op Android 3.0, waarin de maximale resolutie wordt verhoogd naar 1280 x 760.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.