De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Eerste Samsung Experience Stores in Den Haag en Haarlem geopend

Redactie
24 maart 2014, 17:00
1 min leestijd
Eerste Samsung Experience Stores in Den Haag en Haarlem geopend
Samsung Experience Stores

Samsung heeft vandaag zijn eerste Samsung Experience Stores in Den Haag en Haarlem geopend. De winkels zijn in samenwerking met The Phone House opgezet, en de eerste succesvolle testen zijn in Spanje uitgevoerd waarna de Experience Stores ook naar Nederland zijn gekomen. Komende maand gaan nog drie vestigingen open in Amersfoort, Apeldoorn en Eindhoven.

De eerste twee Samsung Experience Stores zijn gevestigd aan de Haarlemse Grote Houtstraat en Haagse Venestraat. De winkels tonen het volledige assortiment van smartphones (waaronder binnenkort ook de Galaxy S5), tablets en wearables van Samsung, en kunnen bezoekers direct een mobiel abonnement afsluiten via de diensten van The Phone House. Voor andere diensten, zoals zoals software-updates en reparaties, kunnen bezoekers tevens in de Samsung Experience Stores terecht.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Experience Stores willen de ervaring overbrengen

800_04do6116_1

“Een smartphone, smartwatch of tablet is een grote aankoop. Mensen vragen vrienden naar hun ervaringen, bekijken reviewsites, maar willen het product het liefst ook zelf ervaren hebben voordat ze kiezen”, aldus Menno van den Berg, managing director van Samsung Nederland. Volgens Van den Berg is het personeel ook “zorgvuldig getraind” in de zaken rondom Samsung-producten.

“Dat ze de producten uitproberen voordat ze afrekenen, is de essentie van de Samsung Experience Store. De winkel is helemaal ingericht om producten te ervaren en mensen te helpen om zo de juiste keuze te maken”, zegt Van den Berg.

Meer over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu