De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Samsung rust ook goedkopere toestellen uit met vingerafdrukscanner’

Redactie
18 november 2015, 14:27
1 min leestijd
‘Samsung rust ook goedkopere toestellen uit met vingerafdrukscanner’

Het ziet ernaar uit dat Samsung zijn midrange- en budgettelefoons gaat uitrusten met high-end-features zoals een vingerafdrukscanner. Ook krijgen de toestellen  toegang tot Samsung Pay.

Lees verder na de advertentie.

Wordt vingerafdrukscanner standaard  Samsung-feature?

Op dit moment is een vingerafdrukscanner alleen te vinden op de Galaxy Note 4 en 5  en enkele toestellen in de Galaxy S- en  A-serie.  Een anonieme bron laat aan het doorgaans goed ingevoerde Korea Herald  weten dat ook goedkopere toestellen over niet al te lange tijd over  een dergelijke scanner  zullen beschikken.

Budgettoestellen werden  tot nu toe  uit kostenoverwegingen nog  niet uitgerust met de Samsung-feature om je telefoon te beveiligen. Onbekend is  welke goedkope  toestellen  als eerste  over een  vingerafdrukscanner zullen beschikken.

Samsung Pay

Behalve de vingerafdrukscanner zouden budgettelefoons van Samsung  ook toegang krijgen tot Samsung Pay. De uitbreiding van de betaaldienst naar meer toestellen werd eerder al gesuggereerd door personen  uit de top  van Samsung. De betaaldienst van Samsung,  waarmee je contactloos en met je vingerafdruk kunt betalen, is echter nog niet beschikbaar in de Benelux.

samsung pay

Of budgettelefoons met een vingerafdrukscanner ook hier verkrijgbaar worden, is nog maar de vraag. Nog niet  zo lang geleden ging het gerucht dat Samsung budgettelefoons met een prijs die lager ligt dan 150 euro niet langer uitbrengt in Nederland.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu