Samsung Finland: “Gingerbread voor Galaxy S komt midden april”

Redactie
7 april 2011, 17:04
1 min leestijd
Samsung Finland: “Gingerbread voor Galaxy S komt midden april”

Samsung Finland laat weten dat Finse Galaxy S-bezitters midden april een Gingerbread-update kunnen verwachten. Dit betekent dat ook andere Europese Galaxy S-gebruikers rond deze periode waarschijnlijk aan de slag kunnen met Android 2.3. Het bericht van Samsung komt overeen met de berichtgeving van de Britse mobiele telecomprovider Three, die eerder deze week meldde dat Galaxy S-klanten binnen enkele weken een Gingerbread-update krijgen.

Android 2.3 voegt handige nieuwe functies toe aan de populaire smartphone van Samsung. Zo krijgt de Galaxy S de beschikking over een betere kopieer en plak-functie, een multitouch-toetsenbord, betere tekstsuggesties en is er VOIP ingebouwd. Geen wereldschokkende veranderingen in vergelijking met eerdere versies van Android, maar het zijn toch aardige toevoegingen. De NFC-functie werkt niet, aangezien er geen NFC-chip in de Galaxy S zit.

Lees verder na de advertentie.

Wanneer de update beschikbaar is via het programma Kies, dan verschijnt er een update op Android Planet. Als we meer informatie hebben over een releasedatum laten we het je weten!

Via: Android Central

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S
Samsung Galaxy S
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's