Meer exclusieve Fortnite-gear van Samsung op komst

Erwin Vogelaar
28 oktober 2018, 13:52
2 min leestijd
Meer exclusieve Fortnite-gear van Samsung op komst

Er is in november meer Samsung Fornite-gear op komst voor eigenaren van de Galaxy Note 9 en Galaxy Tab 4. Dit moet je weten.

Lees verder na de advertentie.

Meer Samsung Fortnite-gear op komst

Eigenaren van een Galaxy Note 9 of Galaxy Tab 4 hebben een exclusieve Galaxy-skin voor het populaire Fortnite gekregen. Op 1 november komen daar nog wat items bij. Spelers krijgen namelijk ook een bijpassende ‘accessory pack’. In dit pakketje zit een harvesting tool, glider en black bling met een soortgelijk Galaxy-thema.

Er zijn nog geen afbeeldingen van de items opgedoken, maar ze lijken ongetwijfeld op de al beschikbare skin. De nieuwe voorwerpen zijn onderdeel van een nieuw Samsung-evenement rond de game. Hiermee maken spelers kans op een speelsessie met bekende streamer Ninja, rapper Travis Scott en actrice/rapper Awkwafina.

https://youtu.be/U3ROyZFB7Is

De skin en nieuwe accessory pack zijn dus exclusief voor eigenaren van de twee genoemde toestellen. Heb je een Galaxy S9 of ander Samsung-toestel, dan heb je pech. Deze voorwerpen bieden spelers geen voordeel in de game, omdat ze enkel cosmetisch zijn. Door de zeldzaamheid zijn ze echter wel gewild. Hierdoor doen spelers van alles om ze ook te krijgen.

Zo worden er demo-toestellen in winkels gebruikt om in te loggen op Fortnite. Om vervolgens de skin en de nieuwe items te krijgen, moeten spelers wel drie potjes spelen (en vervolgens een paar dagen wachten).

Hoewel inloggen op een publiek gebruikt toestel niet heel veilig is, en winkels er ook niet blij mee zijn, is het dus toch een manier om de spullen te krijgen, zonder één van de twee apparaten te kopen. Probeer je dit? Vergeet dan niet uit te loggen als je klaar bent.

Nu op elke smartphone

Fortnite is sinds deze maand op elke Android-smartphone te spelen. Zo download je Fortnite voor jouw toestel. In de war over wat deze game nou precies is? Check dan onze Fortnite review.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Bron: Samsung
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu