Samsung gaat Galaxy Tab 7.7, Galaxy Note en Wave 3 aankondigen op IFA

Redactie
25 augustus 2011, 17:40
1 min leestijd
Samsung gaat Galaxy Tab 7.7, Galaxy Note en Wave 3 aankondigen op IFA

Samsung zal op 1 september tijdens IFA drie nieuwe producten aankondigen. Het zijn de Samsung Galaxy Note, de Wave 3 Bade-telefoon en een 7.7 inch tablet genaamd de Galaxy Tab 7.7. De officiële Samsung Unpacked Android-app bevat verwijzingen naar de drie apparaten. Zo zijn de drie logo’s in de afbeelding hiernaast in de APK opgedoeken. Samsung kondigdde al eerder aan dat er iets groots aan zat te komen voor IFA, en dat is dus hoogstwaarschijnlijk de Samsung Galaxy Tab 7.7.

Dat de Samsung Galaxy Tab 7.7 een 7.7 inch scherm krijgt is af te leiden aan de naamgeving van de andere Samsung-tablets. Zo hebben de Tab 8.9 en Tab 10.1 respectievelijk een 8.9 scherm en een 10.1 scherm. De nieuwe Galaxy Tab 7.7 is vermoedelijk de opvolger van de originele Samsung Galaxy Tab.

Lees verder na de advertentie.

Naast de 7.7 inch tablet is ook een Wave 3 smartphone aangekondigd die waarschijnlijk de nieuwste versie van het besturingssysteem Bada zal krijgen en een nog onbekende apparaat genaamd de Samsung Galaxy Note. Dit zal vermoedelijk een Android-smartphone zijn, maar kan wellicht ook een kleinere tablet zijn waarop je handig notities kunt maken.

Op 1 september zullen de nieuwe producten worden aangekondigd tijdens IFA in Berlijn. Om de Samsung persconferentie live te volgen op je Android-telefoon kun je de Samsung Unpacked Android-app downloaden. Samsung maakt het mogelijk om het laatste nieuws van Samsung via deze app de volgen, en nu blijkt zelfs nog voordat het officieel is aangekondigd.

Bron: Thisismynext

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note
Samsung Galaxy Note
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's