Samsung presenteert Galaxy A 2020-reeks mogelijk op 12 december

Het lijkt erop dat Samsung over minder dan twee weken met de nieuwe Galaxy A-reeks komt. De aankondiging vindt mogelijk op donderdag 12 december plaats, zo is te zien in een reclamevideo.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

‘Samsung Galaxy A 2020-onthulling is binnenkort’

Het promotiefilmpje is gepubliceerd door Samsung Vietnam en werd vervolgens gedeeld door Tweakers. In de video worden verschillende oudere Galaxy A-telefoons getoond, waarna op het einde een nieuwe smartphone is te zien.

De telefoon heeft een voorkantvullend scherm met een klein gaatje bovenin voor de selfiecamera, en lijkt op de onlangs verschenen renders van de Galaxy A51 en Galaxy A71. Ook zien we 12 december als datum, wat mogelijk betekent dat Samsung op deze dag één of meer telefoons in de nieuwe Galaxy A-reeks onthuld. De video bekijk je hieronder.

Het is onduidelijk welke en hoeveel Galaxy A 2020-smartphones Samsung wil uitbrengen. Het is aannemelijk dat er sowieso opvolgers komen van de populaire Galaxy A50 en Galaxy A70, die sinds begin dit jaar in Nederland verkrijgbaar zijn. In totaal werden in 2019 zes Galaxy A-toestellen uitgebracht: de Galaxy A80, A70, A50, A40, A20e en A10. Vooral de Galaxy A50, die op dit moment zo’n 250 euro kost, is veel verkocht.

Zijn opvolger, de vermeende Galaxy A51, zou beschikken over vier camera’s achterop, een scherm met een klein cameragat en forse accu. Op gelekte renders van de Galaxy A71 is te zien dat deze telefoon best wat gelijkenissen vertoont met de A51. Ook de Galaxy S11, Galaxy S11 Plus en S11e krijgen een soortgelijk design.

Blijf op de hoogte van de Galaxy A 2020-toestellen door de Android Planet-app te downloaden, zodat je makkelijk het laatste nieuws volgt. Ook kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief voor een dagelijks of wekelijks overzicht van het belangrijkste Android-nieuws.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.