‘Samsung Galaxy A: serie gebaseerd op metalen design Galaxy Alpha’

Redactie
25 augustus 2014, 15:18
1 min leestijd
‘Samsung Galaxy A: serie gebaseerd op metalen design Galaxy Alpha’
samsung galaxy a

Samsung komt binnenkort met een nieuwe smartphonelijn, gelijk aan bijvoorbeeld de Galaxy S-lijn, die is gebaseerd op het metalen design van de Galaxy Alpha (foto rechts). De nieuwe lijn wordt Samsung Galaxy A en zal als eerste bestaan uit drie verschillende smartphones: de SM-A300, SM-A500 en SM-A700, die waarschijnlijk nog een consumentenverkoopnaam krijgen.

De SM-A500 en SM-A700 worden naar verluidt voorzien van een full-hd-scherm en de SM-300 van een qhd-scherm met een resolutie van 960 bij 540 pixels. De smartphones krijgen eenzelfde metalen design als de Galaxy Alpha, waarbij mogelijk de rand en de behuizing van metaal zijn gemaakt en de achterkant ‘gewoon’ van kunsstof is. Dit geeft de mogelijkheid om de achterkant te verwijderen, waardoor je onder andere de accu kunt vervangen. Een fijne feature van Samsung-toestellen.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Galaxy A-lijn

Naast een verbeterd design met metaal krijgt de Samsung Galaxy A-lijn ook een betere frontcamera voor selfies. Volgens SamMobile wordt de nieuwe Galaxy A-lijn ergens de komende weken onthuld. Mogelijk is dat tijdens de elektronicabeurs IFA (5-10 september), maar het is ook aannemelijk dat Samsung dat moment reserveert voor de Galaxy Note 4. Die smartphone zou naar verluidt ook van een metalen design worden voorzien.

Galaxy Alpha aanbiedingen

De Galaxy Alpha prijs bedraagt 599 euro. De smartphone is vanaf september te koop in de kleuren Charcoal Black, Dazzling White, Frosted Gold, Sleek Silver en Scuba Blue. Hieronder vind je de beste aanbiedingen.

Samsung Galaxy Alpha

Samsung Galaxy Alpha prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen Samsung Galaxy Alpha prijzen. Bekijk alle Samsung smartphones.

Alle Samsung smartphones met prijzen

Het laatste Samsung-nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu