De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Samsung werkt aan Lollipop-update voor Galaxy A7, A5 en A3

Redactie
20 maart 2015, 18:33
1 min leestijd
Samsung werkt aan Lollipop-update voor Galaxy A7, A5 en A3

Samsung werkt momenteel aan een Lollipop-update voor de Galaxy A7, Galaxy A5 en Galaxy A3. Wanneer de metalen smartphones de update precies ontvangen, is echter nog niet bekend.

Lees verder na de advertentie.

Samsung druk bezig met updates

samsung galaxy a5 lollipop

Ook de Samsung Galaxy Note 2 moet de update naar Android Lollipop krijgen, zo meldt Sammobile. Volgens het blog is Samsung bezig met de Android 5.0-update, maar is er nog niet gestart met het gereedmaken van Android 5.1 voor één van de smartphones van het bedrijf. Dat is op zich logisch, aangezien de laatste versie van Lollipop nog niet zo lang beschikbaar is.

Onlangs namen we in onze Galaxy A5 review en Galaxy A3 review de nieuwe metalen smartphones van Samsung uitgebreid onder de loep. De toestellen kenmerken zich door een dun, licht en fraai design, maar zijn vooralsnog flink aan de prijs. Zo kost de Galaxy A5 410 euro en betaal je voor de A3 300 euro, terwijl de specificaties niets zijn om over naar huis te schrijven. Zo hebben beide smartphones een bescheiden Snapdragon 410-processor en een kleine accu. Wel is er standaard 4G-ondersteuning aan boord en 16GB aan uitbreidbare opslag (tot 64GB).

De Samsung Galaxy A7 is een slag groter (5,5 inch-scherm) en wordt aangedreven door een krachtigere octacore-processor en 2GB aan werkgeheugen. De adviesprijs van het toestel is met 499 euro nog wat hoger. Meer over de A7 lees je op onze uitgebreide Galaxy A7 toestelpagina.

Het laatste nieuws over Samsung

Bron: Sammobile
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy A3
Samsung Galaxy A3

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu