‘Zo ziet de Samsung Galaxy A52 er in het echt uit’

Kaylee Laurens
7 maart 2021, 13:05
2 min leestijd
‘Zo ziet de Samsung Galaxy A52 er in het echt uit’

Door de gelekte beelden van de Samsung Galaxy A52 blijft er nog weinig te raden over. Het toestel uit de populaire middenklasse-serie was al goed zichtbaar in renders. En nu, voorafgaand aan de officiële lancering, is het toestel op camera vastgelegd.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Galaxy A52 foto’s laten weinig te raden over

Met dank aan Twitter-gebruiker Ahmed Qwaider zijn er foto’s van de Samsung Galaxy A52 opgedoken. Er is hierdoor een duidelijk beeld van het toestel vanuit iedere hoek. Het ontwerp ziet er luxe uit, mede door de matte afwerking. Ook de gekleurde lijnen op de achterkant zijn verdwenen, wat zorgt voor een meer simplistische uitstraling vergeleken met de Galaxy A51.

In tegenstelling tot de achterkant lijkt de voorkant van de Samsung Galaxy A52 wel veel op zijn voorganger. Dit is niet heel verrassend aangezien de voorzijde voor het overgrote deel uit scherm bestaat. De veranderingen zijn vooral onder het display te vinden. Zo ondersteunt de Galaxy A52 een verversingssnelheid van 90 Hz (en zelfs 120Hz op het 5G-model) voor vloeiendere animaties tijdens het scrollen en gamen.

samsung galaxy a52 foto's

De gelekte Samsung Galaxy A52-foto’s bevestigen ook dat het toestel water- en stofbestendig is. Dit is opvallend, omdat dit niet vaak voorkomt bij toestellen uit de middenklasse. Ook is de Galaxy A52 uitgerust met een 64 megapixel-hoofdcamera met optische beeldstabilisatie. Zo zijn foto’s ook bij een bewegend onderwerp of een trillende hand van de fotograaf scherp.

De lancering van de Samsung Galaxy A52 is op 26 maart. Het ziet er naar uit dat de Galaxy A52 in Europa voor 369 euro over de toonbank gaat. De verkoopprijs is hiermee vergelijkbaar met die van de Galaxy A51.

Op de hoogte blijven de aanstaande Galaxy A52 release? Houd dan deze website dan in de gaten, download de Android Planet-app of schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy A52
Samsung Galaxy A52

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu