De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

`Beelden van opvolgers Samsung Galaxy A7 en A5 uitgelekt‘

Gijs Ettes
16 november 2015, 15:58
1 min leestijd
`Beelden van opvolgers Samsung Galaxy A7 en A5 uitgelekt‘

Er zijn beelden opgedoken van de vermoedelijke opvolgers van de Samsung Galaxy A7 en Galaxy A5. De toestellen zouden geen nieuwe naam krijgen, maar wel onderhuids zijn vernieuwd.

Lees verder na de advertentie.

Foto’s tonen Galaxy A5 en Galaxy A7 2015

Daarnaast tonen  de foto`s een opgefrist design, dat wat weg heeft van de toestellen in de Galaxy S6-serie. Zo is de achterkant voorzien van een beschermende laag glas en is de speaker verplaatst naar de onderkant van de behuizing. Net als hun voorgangers zouden de nieuwe Galaxy A7 en A5 met een lager prijskaartje in de markt worden gezet, maar hoeveel ze precies gaan kosten is niet bekend. De huidige A7 en A5 hebben adviesprijzen van respectievelijk 399 en 299 euro.

samsung galaxy a7 2015

Als we de geruchten mogen geloven, wordt de Galaxy A5 (2015) voorzien van een 5,2 inch-scherm met een full-hd-resolutie, een 1,6GHz octacore-processor (Exynos 7) 2GB RAM en 16GB aan uitbreidbare opslag. Het toestel zou aanvankelijk op Android 5.1.1 (Lollipop) draaien, al is het aannemelijk dat het ook de update naar Android 6.0 krijgt.

De Galaxy A7 (2015) zou een iets groter 5,5 inch-scherm krijgen met eveneens een full-hd-resolutie. Naar verluidt wordt de smartphone aangedreven door een Qualcomm Snapdragon-chip (type onbekend) met een quadcore-processor en 3GB aan werkgeheugen. Ook zou er 16GB opslag aan boord zijn, alsmede ondersteuning voor een micro-sd-kaart. Samsung rust beide toestellen waarschijnlijk uit met een 13 en 5 megapixel-camera. Vanaf wanneer ze in de winkels liggen, is niet bekend.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Bron: Anzhuo
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy A5
Samsung Galaxy A5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu