De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

‘Dit is de Samsung Galaxy A7 (2018), met driedubbele camera’

Thomas Haenen
18 september 2018, 14:45
2 min leestijd
‘Dit is de Samsung Galaxy A7 (2018), met driedubbele camera’

Samsung brengt binnenkort zijn eerste smartphone met drie camera’s achterop uit. Beelden van deze Samsung Galaxy A7 (2018) zijn nu uitgelekt.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Galaxy A7 foto’s uitgelekt

De smartphone is nog niet officieel aangekondigd, maar de Nederlandse webwinkel Belsimpel heeft al voor de aankondiging verschillende foto’s gedeeld. Daarop is de Samsung Galaxy A7 (2018) van alle kanten te bewonderen. Vooral de camera’s vallen daarbij op: achterop zitten liefst drie lenzen, voor het eerst op een Samsung-smartphone. Hoeveel megapixels deze lenzen hebben is onbekend.

Het toestel wordt waarschijnlijk op 11 oktober officieel onthuld. Samsung organiseert die dag een evenement waar volgens bronnen nieuwe toestellen in de Galaxy A-reeks getoond worden. Naast de Galaxy A7 zou het bedrijf ook de Galaxy A9 gepland hebben. Deze duurdere variant heeft waarschijnlijk niet drie, maar vier camera’s aan de achterkant.

Het toestel heeft naar verwachting vrijwel dezelfde hardware als de Galaxy A8; een Exynos 7885-chip met 4GB werkgeheugen. Ook zien we dat het toestel een groot, voorkantvullend scherm heeft. Een vingerafdrukscanner ontbreekt op het eerste gezicht. Die lijkt echter in de aan/uit-knop op de zijkant verwerkt te zijn, net als de vandaag aangekondigde Galaxy J4 Plus en J6 Plus.

Meer aandacht voor midrange

Samsung zegt dit najaar meer te investeren in zijn midrange smartphones. Volgens DJ Koh, hoofd van Samsungs mobiele divisie, zullen nieuwe features de komende tijd eerst geïntroduceerd worden op deze goedkopere toestellen van het bedrijf. De Galaxy A-reeks wordt dus alleen maar belangrijker.

Dat terwijl het eerder dit jaar nog leek alsof de reeks een minder prominente rol kreeg. In het voorjaar lanceerde het bedrijf de Samsung Galaxy A6, A6 Plus en Galaxy A8 allemaal, met vrijwel geen bombarie. Ook qua features waren de toestellen weinig opvallen. Met de A7 en A9 lijkt het bedrijf echter wél te pakken.

Lees meer nieuws over Samsung

Bron: Twitter
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy A7 (2018)
Samsung Galaxy A7 (2018)

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's