‘Release metalen Samsung Galaxy A7 aanstaande’

Gijs Ettes
28 november 2014, 9:23
1 min leestijd
‘Release metalen Samsung Galaxy A7 aanstaande’

De Samsung Galaxy A7 release is aanstaande. Het nieuwste toestel in de Galaxy A-serie heeft een certificering van de Amerikaanse FCC (Federal Communications Commission) gekregen, wat erop duidt dat hij over niet al te lange tijd verschijnt.

Precieze specs onduidelijk

Samsung Galaxy A7 releaseVolgens de FCC beschikt de Galaxy A7 over nfc, 4G en een hoogte en breedte van respectievelijk 150 en 75 millimeter. Wat de dikte van het toestel precies is, weten we niet. Ook over de overige specs van de A7 bestaan onduidelijkheden. Volgens de laatste berichten is de smartphone uitgerust met een 5,2 inch-scherm (full-hd) en een 64-bits processor (Snapdragon 615).

Verder zou de Galaxy A7 beschikken over 2GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslagruimte en een 12 megapixel-camera. Net als de Galaxy A3 en Galaxy A5 is het de verwachting dat het toestel een metalen behuizing krijgt. Wel zijn de verwachte specs van de A7 een stukje beter. Zijn kleinere broertjes moeten het bijvoorbeeld doen met de tragere  Snapdragon 400-chip.

Galaxy A7 release in aantocht

Galaxy Alpha kopenWe verwachten dat de Samsung Galaxy A7 release begin volgend jaar plaatsvindt. De Galaxy A3 en A5 zouden aanvankelijk in november of december verschijnen, maar precieze data zijn nog niet bekend. Hetzelfde geldt voor de A7.

Qua prijs verwachten we dat het Samsung-toestel tussen de 400 en 500 euro gaat kosten. De vergelijkbare Galaxy Alpha ligt voor rond de 500 euro in de winkels. Meer over dat toestel lees je in onze Galaxy Alpha review. Hieronder vind je de beste aanbiedingen voor de Alpha.

Samsung Galaxy Alpha
Samsung Galaxy Alpha
7,0
Welke Samsung Galaxy Alpha wil je?
Sim only nodig?

Het laatste nieuws over Samsung

Hieronder lees  je de laatste nieuwsberichten met betrekking tot Samsung. Op zoek naar een ander model? Kijk dan in het overzicht van  Samsung-smartphones.

Categorieën: Fabrikanten, Smartphones
Spotlight: Samsung

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's