‘Dunne behuizing en octacore-processor voor Samsung Galaxy A7’
Gijs Ettes

De Samsung Galaxy A5 en Galaxy A3 krijgen er begin volgend jaar een grote broer bij in de vorm van de Galaxy A7. Meer specs van de  metalen phablet zijn uitgelekt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Alle Galaxy A7 specs op een rijtje

Samsung Galaxy A7 specsAl eerder lekte informatie uit over Samsung Galaxy A7 en sinds de goedkeuring door de Chinese toezichthouder TENAA weten we ook hoe de smartphone eruit gaat zien. Net als zijn kleinere broertjes krijgt de A7 een metalen en dunne behuizing die 150,9 bij 75,9 bij 6,3 millimeter meet. Het toestel is een slag groter dan de Galaxy A5 en A3 en is voorzien van een 5,5 inch-scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels.

Verder is er een vlotte 1,5GHz octacore-processor (Qualcomm Snapdragon 615) aan boord. De 64-bits processor wordt bijgestaan door 2GB aan werkgeheugen en 16GB aan opslaggeheugen. Dat laatste is niet uitbreidbaar met een geheugenkaartje. Tot slot beschikt de A7 standaard over 4G, twee camera`s met 13 en 5 megapixels en Android 4.4.4 (KitKat). Het ligt in de lijn der verwachting dat het toestel ook een update naar Android 5.0 Lollipop ontvangt.

Galaxy A7 release en prijs

Momenteel is er over de Samsung Galaxy A7 release nog niets bekend, maar we verwachten dat de smartphone begin 2015 verschijnt. De prijs van het toestel bedraagt waarschijnlijk rond de 500 euro.

Het laatste nieuws over Samsung

Hieronder vind je de laatste nieuwsberichten met betrekking tot Samsung. Op zoek naar een ander model? Kijk dan in het overzicht van  Samsung-smartphones.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.