Livestream: kijk mee naar de Samsung Galaxy A80-onthulling

Vanmiddag presenteert Samsung de vernieuwde Galaxy A-reeks, met de Galaxy A80 als middelpunt. Wil jij alles weten over de nieuwe, betaalbare smartphones? Kijk dan vanaf 14:00 uur mee naar de livestream.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Volg de Samsung Galaxy A80-onthulling live

Samsung pakt flink uit voor het ‘Galaxy Event’ dat vandaag plaats vindt. Het bedrijf organiseert simultaan presentaties in Bangkok, Milaan en Sao Paolo. Om 14:00 Nederlandse tijd trapt het evenement af, en presenteert Samsung verschillende nieuwe toestellen in de Galaxy A-reeks. Met onderstaande livestream kun je meekijken naar de presentatie in Bangkok.

De fabrikant zelf houdt de kaken vooralsnog stijf op elkaar. Volgens Samsung trappen de nieuwe toestellen ‘the Era of Live’ af, maar wat daar precies mee bedoeld wordt is onduidelijk. Vermoedelijk is de reeks gericht op millennials die altijd met elkaar verbonden willen zijn. Ook zijn de smartphones waarschijnlijk uitgerust met verbeterde camera’s. Via onderstaande video kijk je vanaf 14:00 Nederlandse tijd naar de aankondiging.

Deze nieuwe Samsung-smartphones kun je verwachten

Het belangrijkste toestel van de presentatie is waarschijnlijk de Samsung Galaxy A80, die eerder uitlekte als de Galaxy A90. Dit wordt waarschijnlijk een goedkoper alternatief voor de Galaxy S10 en Galaxy S10e. Bronnen spreken over een smartphone met uitschuifbare camera, vlotte hardware en sneller opladen dan de Galaxy S10.

In februari presenteerde Samsung al de Galaxy A50. Daarnaast zijn in de voorbije weken al de Galaxy A40 en Galaxy A70 opgedoken bij enkele winkels. Beide smartphones zijn nog niet officieel aangekondigd, maar zijn inmiddels al wel zowat verkrijgbaar. Mogelijk zet Samsung ze tijdens de presentatie vandaag nogmaals in de spotlights.

Eerder deze week maakte Samsung al bekend de goedkope Galaxy J-reeks te schrappen, ten faveure van de Galaxy A-reeks. Het bedrijf wil zijn aanbod overzichtelijker maken. Toestellen in de J-reeks kosten echter minder dan 250 euro, en dus zal Samsung nieuwe, goedkopere toestellen aan de A-reeks moeten toevoegen. Mogelijk horen we vandaag meer over deze nieuwe budgetsmartphones van Samsung.

Lees meer over Samsung

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.