De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Livestream: kijk mee naar de Samsung Galaxy A80-onthulling

Thomas Haenen
10 april 2019, 12:11
2 min leestijd
Livestream: kijk mee naar de Samsung Galaxy A80-onthulling

Vanmiddag presenteert Samsung de vernieuwde Galaxy A-reeks, met de Galaxy A80 als middelpunt. Wil jij alles weten over de nieuwe, betaalbare smartphones? Kijk dan vanaf 14:00 uur mee naar de livestream.

Lees verder na de advertentie.

Volg de Samsung Galaxy A80-onthulling live

Samsung pakt flink uit voor het ‘Galaxy Event’ dat vandaag plaats vindt. Het bedrijf organiseert simultaan presentaties in Bangkok, Milaan en Sao Paolo. Om 14:00 Nederlandse tijd trapt het evenement af, en presenteert Samsung verschillende nieuwe toestellen in de Galaxy A-reeks. Met onderstaande livestream kun je meekijken naar de presentatie in Bangkok.

De fabrikant zelf houdt de kaken vooralsnog stijf op elkaar. Volgens Samsung trappen de nieuwe toestellen ‘the Era of Live’ af, maar wat daar precies mee bedoeld wordt is onduidelijk. Vermoedelijk is de reeks gericht op millennials die altijd met elkaar verbonden willen zijn. Ook zijn de smartphones waarschijnlijk uitgerust met verbeterde camera’s. Via onderstaande video kijk je vanaf 14:00 Nederlandse tijd naar de aankondiging.

Deze nieuwe Samsung-smartphones kun je verwachten

Het belangrijkste toestel van de presentatie is waarschijnlijk de Samsung Galaxy A80, die eerder uitlekte als de Galaxy A90. Dit wordt waarschijnlijk een goedkoper alternatief voor de Galaxy S10 en Galaxy S10e. Bronnen spreken over een smartphone met uitschuifbare camera, vlotte hardware en sneller opladen dan de Galaxy S10.

In februari presenteerde Samsung al de Galaxy A50. Daarnaast zijn in de voorbije weken al de Galaxy A40 en Galaxy A70 opgedoken bij enkele winkels. Beide smartphones zijn nog niet officieel aangekondigd, maar zijn inmiddels al wel zowat verkrijgbaar. Mogelijk zet Samsung ze tijdens de presentatie vandaag nogmaals in de spotlights.

Eerder deze week maakte Samsung al bekend de goedkope Galaxy J-reeks te schrappen, ten faveure van de Galaxy A-reeks. Het bedrijf wil zijn aanbod overzichtelijker maken. Toestellen in de J-reeks kosten echter minder dan 250 euro, en dus zal Samsung nieuwe, goedkopere toestellen aan de A-reeks moeten toevoegen. Mogelijk horen we vandaag meer over deze nieuwe budgetsmartphones van Samsung.

Lees meer over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy A40
Samsung Galaxy A40

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu