De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Betaalbare Samsung Galaxy A91 krijgt hetzelfde design als Galaxy Note 10’

Michel van 't Klaphek
3 december 2019, 19:01
2 min leestijd
‘Betaalbare Samsung Galaxy A91 krijgt hetzelfde design als Galaxy Note 10’

De Samsung Galaxy A91 krijgt ongeveer hetzelfde design als de huidige Note 10. De middenklasser krijgt verder minstens drie camera’s achterop, maar er is eventueel ruimte voor een vierde sensor.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Galaxy A91 renders laten Note 10-design zien

Dat zegt OnLeaks. De telecominsider heeft in samenwerking met website 91Mobiles enkele renders van de vermoedelijke Samsung Galaxy A91 naar buiten gebracht. Hierop is te zien dat de selfiecamera precies halverwege de bovenkant van het scherm zit. De gelijkenis met de Galaxy Note 10 is dan ook snel gemaakt, want de smartphone heeft ook zo’n ‘punch-hole’-display. Verder doen ook de smalle schermranden aan de Note 10 denken.

Op de achterkant is minstens plaats voor een drievoudige camera. OnLeaks vermeldt erbij dat Samsung er nog voor kan kiezen om een vierde sensor te plaatsen. Er is immers ruimte genoeg in de vierkante camerabult. De precieze verdeling qua camera’s is nog niet duidelijk. Het is echter aannemelijk dat de Samsung Galaxy A91 naast een hoofdsensor ook een groothoekcamera en telefotolens krijgt. Laatstgenoemde gebruik je voor ingezoomde foto’s.

De rest van de behuizing is redelijk standaard. Aan de rechterkant van het frame vind je een powerknop en de volumeknoppen. Onderaan zit een usb-c-ingang en daarnaast zijn de speakers te vinden. Het lijkt er niet op dat de Samsung Galaxy A91 een hoofdtelefooningang krijgt. Ook zien we geen vingerafdrukscanner op de renders, dus waarschijnlijk zit deze in het scherm verwerkt.

Lees ook: ‘Samsung Galaxy S11 Plus krijgt vijf camera’s achterop: dit zijn de eerste beelden’

samsung galaxy a91 renders

Verwachte Samsung Galaxy A91 specificaties

Tot slot doet OnLeaks een voorspelling van de specificaties. Volgens hem krijgt de Galaxy A91 een 6,7 inch-scherm met full-hd-resolutie. Het toestel zou worden aangestuurd door een krachtige Snapdragon 855-chipset met 8GB werkgeheugen en 128GB opslag.

De Galaxy A91 krijgt verder vermoedelijk een 4500 mAh-accu. Er gaan al langer geruchten dat je deze batterij met een vermogen van maar liefst 45 Watt zou kunnen snelladen. Naar verwachting kondigt Samsung het toestel in het begin van volgend jaar aan.

Wil je op de hoogte blijven van de Samsung Galaxy A91? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, of download de gratis Android Planet-app voor je smartphone!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu